I made this widget at MyFlashFetish.com.

awie punyer kawan

Monday, 26 December 2011

fafo_inc

hye you guys.... 
hr ni aku nak tunjukkan kat kowang... anak2 patung comel..( boleh lar....) 
yang aku buat mase cuti sem 4 bulan yg lepas..... kowang tau je lah...
 kalo dah sampai 4 bulan cuti.. otak aku dh x dpt berfikir dh nak buat ape time cuti tu.. 
jejalan ngan member dh... 
g mandi gunung dh.. 
tgk wayg dah..
karok dh...
buat kerja giler pon dh..

bile kawan aku dh start keje dgn praktikal.. tggallah aku kesorangan....
huhuhuhhu..... satu hari tu aku lepak ngan member2... kiteorg pikir ape nak buat ek.. 
sebb kite org ni x suke buang mase...hahahaha... mesti ad je keje nak buat.. 
TETIBE!!! aku dpt idea... aku ad bnyak sluar jeans yg x pakai.... sebb koyak kat bhguan cawat..
org besar~~~~~ fefaham je lah... huhuhu
so drpada aku buang.... baik aku buat somethng... 
SAYANG O0o0o0 nak buang... bundle tu aku beli sluar tu.... hahaaha
mule2 aku, bad ngan lan... semangat giler nak buat... last2 si bad ni aku dh nmpk ilang mnt sikit... bila dia dh start mengarut tu... aku fhm sgt dia dh bosan.. tp akudgn lan x.. aku concentrate gile!!! hahaha 
mlm tu gak!!! aku berjaya menyiapkan patung yg pertama..... konsep dia ala2 patung domo kot... aku pon x tau.. tp pada aku comel lah gak.... kalo bg kat pompoan mesti cair~~~~~ hahahahaha...
dalam mase 3 hari... aku berjaya siapkan 3 anak patung patong...
LAME!!??? hello0o0o0... ni handmade ok!!
ha! name koleksi aku kali ni.. name dia fafo collection... korang mesti pelik kan.. kenape fafo??!!! hahahaha.
hanya org2 tertentu je yg tahu nape... hahahahah.. klakor lak bile teringat time dpt nme tu.....
k lah... cerita punyer cerite... ni aku nak tunjukkan ..
.
MEMPERSEMBAHKAN....... FAFO_ COLLECTION....

jeng jeng jeng!!!!!!
yg sulung tu ha yang kat tgh2.... angah yg sebeloah kanan... ude yg sebelah kiri...
umur semua beza sehari.. hahahahah...


bile aku tunjuk kat kengkawan sume nak... 
aku tnya lah kat dowang.. kowang cye x aku buat?????
bile dowang belek punyer belek..... diowang cakap caye sebb jahitan x kemas.... hurm~~~~~~~~ hampeh nyer kawan.... hahahahahah.. tp memng AGAK x kemas lah.... cube korang bayngkan jahit sluar jeans pkai tgn... cube kowang try... 

2 hari selepas tu... anak2 patung ni dpt adik baru.... hahahahhaha...
hahahha.... pelikkan... adik beradik dia yg lain x same jenis ngan dia.... sedih2~~~~~

tuk anak patung yg ni... aku buat dlm mase 2 hari..... sebb banyak sangat bentuk nak ikut... tension aku !!!! hahaahah...... sebenarnye... aku buat ank patung ni sebb nak hadiahkan kat seseorang..... tp aku segan giler nak bagi kat dia.... ye lah.. bknnye cantik pon kan.... hahhahaha.... so aku simpan je..... aku bawak kat UUM... sebagai teman tdor... hahahaha.. sape nak tgk mai bilik aku ... :)

walaupon anak2 patung ni berlainan spesis tp mereka berjaya hisup dgn aman dan damai..... sepatut nye kite sebagai rakyat MALAYSIA perlu mencontohi fafo2 ni.... hahahahahah....
x boleh blah seyh!!!!
cute kan dowang..... hahahaa

fafo_inc collections...

bahagianye mereka......


itu je tok setakat ni...... aku x berniat pon nak jual tau.... sebb ni semua my first collection... nnt bile aku dh kaya...... aku nak bukak kedai..... mase tu baru korang beli bnyak2 k.... kalo dpt adik baru nnt aku g tau korang k.... thnkz coz bace!!!!! luv u guys r!!

6 comments:

  1. karang aku bagi nama fafo baru tahu..

    ReplyDelete
  2. buatkan kak sal mickey mouse bleyh???

    ReplyDelete
  3. Jom join segmen ni, utk suka2 aja

    Segmen Drama-Apakah Kesudahan Drama Tentang Dhia

    http://speechless009.blogspot.com/2011/12/segmen-drama-apakah-kesudahan-drama.html

    ReplyDelete
  4. kecomelan nyer x serupe cm ko pun..huhuhuhuh

    ReplyDelete

cer korang ushar awie punyer ni...