I made this widget at MyFlashFetish.com.

awie punyer kawan

Wednesday, 28 December 2011

story of my siblings

selamat petang semua... amacam hr ni?? seht kew?? 
hurm... petg ni aku tetibe miss kat my siblings,,, actually dowang ni best friends aku dekt kluang... 
bile aku kat umah .. dgn dowang lah aku selalu lepak...... 

bad(bju pink), lan (sblah bad), qila (sblah lan), tpah (sebelah qila)..aku kat blakng skli...


 aku, bad, tpah dgn qila memng dh berkawan dr sekolah rendah lagi...
tp kiteowang betol2 jd rapat mase form 5... huhuhuu sebb time tu kiteowang wat study group kat umah tpah... study r sgt kan kalo dh port ramai2 mcm tu... mase ni lah kiteowang rapat ngan lan...
sebb dia jd cikgu biology kiteowang.. huhuhuuhu

ni lah kiteowang mase study mude2 dulu... 
video
rindu giler time ni!!!!!

ha!! kalo kowang ad pasan mamat yg pakai bju merah tu.. name dia KUDIN... hahahaha... rapat dgn kiteowang mase ujung2 f5... so study r sesame gak.... dk laki yg last tu adik tpah.... 
means adik aku gak.. huhuhuu.. skng dia kat uitm dah... kalo x silap mase dlm video ni dia br F3.. 
ish!! tgk!! tue dh aku kan!! hahahah.... 
serius rindu nak setudy mcm ni lagi... slalunye kiteowang start kol 8 sampai lah kol 12 or 1.. 
tp bad kol 10 je hp dia  bunyi.. mak suruh balik.. huhuhuhu... anak dare lah katekan... 
kalah cinderella!! huhuh

parents tpah dah anggap kiteowang ni mcm anak2 dowang!!! 
 rindu kat ayah n ibu! sob3!!
huhuhu.. rumah tpah dah macam rumah no 2 kiteowang.... cer tgk ni...

video
huhhuhuh..... klako seyh!! pandai kowang belakon!  

hbes je SPM kiteowang dh ad haluan masing2... huhuhu... tpah g poly, bad g matrik, qila g kolej...
then tggal aku jue kat kluang sebb masok F6.. nasib baik aku satu skolah ngan lan.. 
tp pastu dia pon blah g SPA.. then aku sowang2 lah kat kluang... loser gileer aku rase..... 

skang ni aku lak yg tercampak paling jauh dr dowang..... SINTOK, KEDAH!!! amik ko!! hahahhaha..
tp aku bersyukur sebb dpt peluang sambung belajar.. tp yg x bestnyew.. aku berjauhan dgn dowang....
skng ni tpah, qila dgn lan dh hbes blajo... tggal bad ngan aku je still study..

yang aku paling x leh terima ialah..... qila dh kawen!!! n tpah dh tunang!!!! OMG... aku rase mcm dh tue giler!!! hahahahha.. bkn dowang jerk.. ramai gak r kawan aku dh kawen... dh masok musim mengawan  ke ape??? huh!! 

QILA... semoga bahagia ke akhir hayat bersama suami tercinta SAFWAN...

x lame pastu tpah lak tunang... yg x bestnye aku x dpt dtg sebb kat utan ni... haishh!!
keluarga angkat ku!! mis them so much!
semoga cepaat ke jinjang pelamin.. amin~~~

nak jugak dua ekor tu !! hahahahah,,,

hahahah.. ni lah bad,, belajar kos teknology makmal perubatan kat SPA..
balik kluang je cite najis2 yang dia kaji kat makmal... ntah pape.. hahahahaahha....
dia single lg ni!!! sape nak!!! hhuhuhu

this is lan.... skang kerja kat hospital muar... kota metropolitan... 
sebagai occupational therapist.. hahahahhaha
krang x confius kan lan yg mne??? ahakz!!!!

to all my siblings!!! i miss u guys dam much!!! x pe... lebih kurang 2 mnggu lagi aku balik.... 
kalo kowang x balik kluang siap lah korang!!!!!!! thnks 4 being my frends...
jgn marah eah aku ltk pict kowang... hahahahha..... sape suruh upload.. kehkehkeh...

kepada kengkawan baik aku yg lain.. jgn marah k.... kowang still kawan baik aku....
 next time aku story pasal kowang plak k.... just get ready je lah... huhuhuhuhu.
bye all!!! thnks coz sudi bace.... .. 




3 comments:

  1. Amboi awie, mengimbau memori silam yek? hehe... nice entry :-)

    ReplyDelete
  2. hehehe.. terkenang lak tetibe nad....

    bad... hensem ayam tu!!!! hahahahah

    ReplyDelete

cer korang ushar awie punyer ni...